Κυριακή, Φεβρουαρίου 06, 2011

Animations νέας εσοδείας στην Αμερικάνικη τηλεόραση

 Οι σειρές που βασίζονται στο κινούμενο σχέδιο (βάζοντας μέσα και αυτές με το στοπ μόσιον καρέ ) είχαν μια ιδιαίτερη απήχηση πάντα , γιατί οι δημιουργοί ήταν πιο ελεύθεροι στην φαντασία τους και να μας προσφέρουν μια διαφορετική μυθοπλασία πέρα από τα τετριμμένα και την πραγματικότητα. Έτσι τρελαίνομαι για σειρές όπως το Family guy , American Dad , Simpsons , Cleveland, SouthPark , και RobotChicken. To Τελευταίο καιρό βγήκαν και κάποιες καινούργιες , που δεν είχα το χρόνο να γράψω για αυτές , οπότε περιληπτικά θα πω δύο λόγια για κάθε μία , για να πάρετε μια γεύση .

Archer
Αν και τώρα μπαίνει στον δεύτερο κύκλο , νομίζω ότι αυτή η σειρά με κέρδισε πιο πολύ από τις άλλες . Το στυλ της είναι σαν το ποπ αρτ των 70's και περιγράφει της περιπέτειες του Πράκτορα -Κατασκόπου Archer που ανήκει στον οργανισμό ISIS . Ο τύπος βασικά είναι ένας κάφρος και μισός  και με ευφυΐα ενός μικρού παιδιού. Γκομενάκιας αλλά με θέματα με την σεξουαλικά "ανοικτή" μάνα του , που είναι και διευθύντρια του οργανισμού (εξηγώντας γιατί τον κρατήσανε εκεί ) . Έχει ωραίο ενήλικο χιούμορ και σίγ
ουρα θα σας διασκεδάσουν οι περιπέτειες του .



Ungly Americans
Επίσης πολύ καλή σειρά . Φανταστείτε ότι τα τέρατα και οι δαίμονες ζούνε μαζί με τους ανθρώπους και έχουν και προβλήματα με την λαθρομετανάστευση !O Mark Lilly είναι ένας κοινωνικώς λειτουργός που βοηθάει στην ένταξη μεταναστών τεράτων . Ο συνάδελφος του είναι ένας μεθύστακας μάγος , ο συγκάτοικος του Ζόμπι και η κοπέλα του Δαίμονας. Όποτε φαντάζεστε τι γίνεται. Ώρες , ώρες νομίζω γίνεται πραγματικά διεστραμμένο .








MAD 
Αν σας αρέσει το χιούμορ του περιοδικού , τότε θα σας αρέσει και η σειρά . Είναι διάφορα σπονδυλωτά σκετσάκια εμπνευσμένα από τις σελίδες του ομωνύμου περιοδικού. Όχι τόσο καλό όσο το περιοδικό  , αλλά έχει το χαβαλέ του .
















Glenn Martin, DDS
Ένας περιοδεύων με το τροχόσπιτο του οδοντίατρος , με την γυναίκα του , τον έφηβο και γεμάτο ορμόνες γιο του ,την 11χρονη γιάππισα κόρη του με την βοηθό της (!) και τον σκύλο τους. Τυπικά μπλέκουν σε ένα σωρό ψυχεδελικές περιπέτειες με απρόβλεπτες εξελίξεις .Έχει πλάκα!






Neighbors From Hell
Ένα τρυπάνι που έχει σκοπό να σκάψει μέχρι το κέντρο της γης , απειλεί την ίδια την κόλαση , οπότε και ο Άρχοντας του σκότους στέλνει μια οικογένεια δαιμόνων στην επιφάνεια με σκοπό να καταστρέψει το τρυπάνι. Ερχόμενη τρώνε ένα πολιτιστικό σοκ , από την βιαιότητα και βαρβαρότητα της ανθρώπινης κοινωνίας και αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα είναι όπως και στην κόλαση. Έχει το χαβαλέ του , με λίγο πιο οικογενειακό και γλυκανάλατο χαρακτήρα


Bob's Burgers
Ο Μπομπ , όχι ο μάστορας, αλλά ο χαμπουργκεράς προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινότητα και την δυσλειτουργική του οικογένεια . Έχει λίγο περίεργο χιούμορ , και μέχρι τώρα κάποια επεισόδια ήταν καλά και άλλα όχι τόσο. Αξίζει μια δοκιμή ωστόσο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: