Κυριακή, Ιουνίου 13, 2010

Gaming Εναντίον της κρισης !!!

Εν μέσω της θυελλώδους οικονομικής κρίσης , αναγκαστικά μειώνονται και οι δαπάνες σε πράγματα που θεωρούνται πολυτέλειες . Μια από αυτές είναι και τα παιχνίδια των υπολογιστών . Αρκετοί βέβαια αρέσκονται στο να ψαρεύουν στα θολά νερά των torrents , κάτι που και εγώ έκανα παλιότερα , αλλά πλέον το θεωρώ ανόητο (μην φανταστείτε ηθικοπλαστικούς λόγους , αναφέρομαι καθαρά στην αυτοπροστασία της πνευματικής μου ανάπτυξης). Πέραν του ότι είναι παράνομο , που μπορεί να κολλήσεις ιούς , να έχεις κακή απόδοση του παιχνιδιού με κολλήματα , είναι πολύ δύσκολο να παίξεις σε μια online κοινότητα . Ευτυχώς υπάρχουν πολλές λύσεις για δωρεάν νόμιμο και ακόμα και multiplayer παίξιμο. Βέβαια σε αρκετά από αυτά μπορείς να πληρώνεις για κάποια πράγματα ,αλλά δεν είναι απαραίτητο . Ιδού μια μικρή λίστα :

- 1. league of legends : Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάζει MMORPG και RTS στοιχεία και θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος του DotA . Έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία , αλλά θέλει καλό PC, τουλάχιστον μια 8800 να έχει πάνω του .



- 2.Quakelive.com : μια παραλλαγή του Quake Arena , προσκάλεσε τους φίλους σου και πλακωθειτε . Χρειάζεται μια πολύ μικρή εγκατάσταση και θα το παίζεται μέσα από τον Browser σας


- 3. exteel : Παιχνίδι με mecca με προοπτική τρίτου προσώπου




- 4. Dungeons and Dragons Online : Ναι το θρυλικό παιχνίδι σε MMORPG .Το μόνο με τόσο δυνατό Brand name που είναι free . Βέβαια για να αποκτήσεις πιο kickass οπλα και πανοπλίες πρέπει να τα στάξεις ( σε κανονικά χρήματα δυστυχώς)


- 5. Savage 2 : Ένα μείγμα από FPS και RTS με epic Fantasy Θέμα και ωραία γραφικούλια





- 6.Battlefield Heroes : FPS με θέμα Β' Παγκοσμίου και πιο καρτουνίστικο χαρακτήρα που περιλαμβάνει αεροπλάνα και Τανκς




- 7. Mechwarriors 4 : Εξομοιωτής Mecha !!! Εμπορική έκδοση που δίνεται δωρεάν




- 8. Άλλα παλιά εμπορικά που δίνονται δωρεάν . Command & Conquer τριλογία , GTA GTA2 Wild Metal





- 9. Δωρεάν για όλους τους κατόχους καρτών Nvidia : Portal:First Slice , Half-life 2 : Deathmatch + Loast Coast , Extreme Peggler


-10. TrackMania Nations Forever : Futuristic Racing Game




-11.Sam & Max Episode 4 - Abe Lincoln Must Die : Ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σειρά Adventure δωρεάν . Είναι αυτοτελές .


-12. Crossfire: Κάτι σε Counter Strike ποικιλία




ΚΑΛΟ GAMING !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: